Udricare Orange P418 TPMS sustav kontrole tlaka u gumama vozila 4 osjetnika TPMS 1 indikator Bluetooth iPhone iPad nadzor u stvarnom vremenu
Newbie - 35 %

Udricare Orange P418 TPMS sustav kontrole tlaka u gumama vozila 4 osjetnika TPMS 1 indikator Bluetooth iPhone iPad nadzor u stvarnom vremenu

Na skladištu
HRK 1188.00
HRK 772.00
Dostupnost:


To je posljednji originalni proizvod sustava za nadzor tlaka u gumama TPMS. Proizvod dolazi s 4 senzora i jedan bežični indikator alarma . Kada pritisak u gumama vašeg vozila ili je temperatura preniska ili visoka, indikator će signalizirati crveni indikator će se pojaviti, da встревожить vas u bilo koje vrijeme. Osim toga, možete instalirati aplikaciju Orange Tire Vitals na svoj i Phone ili i Pad, otvoriti aplikaciju i bluetooth veza, možete vidjeti pritisak i temperaturu automobilskih guma u realnom vremenu na svom i Phone ili i Pad. Vrlo povoljno. Ovaj proizvod će osigurati vašu sigurnost vožnje.
Važno :
1. odgovornost kupca platiti uvozne carine ili lokalne poreze, osim ako ih ima. Kada imate posebne zahtjeve na oglas utovar trošak, molimo vas, obavijestite nas o tome u poruci s oznakom naloga.
2.molimo budite sigurni da ste popunili sve detaljne informacije, kao što su kontakt osoba (puni naziv za ruski jezik), adresa, poštanski broj i broj telefona prilikom popunjavanja informacija o vašem kupcu.
Plaćanje :
Primamo Alipay,i sve glavne kreditne kartice prihvaćene kroz secure payment procesor ESCROW.
Dostava :
1. narudžbe će biti isporučen u roku od nekoliko dana obradu nakon potvrde plaćanja. To može potrajati 24 sata za sustav Ali Express da potvrdite plaćanje.
2. mi smo samo brod na подтверженному adresi rezervacije. Vaša adresa naloga mora se podudarati s vašom adresom dostave. Ako imate bilo kakvih se promijenili adresu, molimo vas da nas o tome obavijestite prilikom narudžbe.
3. Rok isporuke DHL / UPS / TNT / Fed Ex je oko 3-9 dana. Rok isporuke EMS je oko 7-29 dana. Rok za dostavu pošte zračnog stupa iznosi oko 15-60 dana. Vrijeme dostave može biti više, kada je vaša lokacija je uklonjen i da se nalazi na velikoj udaljenosti, osobito u vrhuncu razdoblja i blagdana. Možete biti obaviješteni o tome da sami pokupite paket od vašeg lokalnog poštanskog ureda.
4.Ako je vaša adresa, nalazi se u daljinski (proširena) zoni kurirske tvrtke (DHL/UPS/TNT/Fed Ex), od vas će biti obaviješten platiti naknadu za održavanje na daljinu, koja se naplaćuje kurirske tvrtke. Na daljinu (proširena) područje može se provjeriti web stranice kurira.
Garancija :
1.

Parametri robe

Tip Elementa:
Alarmni Sustav I Sigurnost
Tip Materijala:
Metal i plastika
posebne karakteristike:
Sustav za kontrolu tlaka i temperature auto guma
Visina Proizvoda:
55mm
Napon:
12V
Certifikacija Vanjskih Iskusenja:
CE
Širina Elementa:
120mm
Dužina Proizvoda:
170mm
Težina Proizvoda:
1.19kg
Naziv Modela:
Р418
brend:
Удрикаре

Bolje ti se sviđa