DIYSECUR 9 snimanje/foto video interfon zvono na vratima video interfon IC-kamera, ugrađen RFID čitač za 2 obitelji
Newbie - 17 %

DIYSECUR 9 snimanje/foto video interfon zvono na vratima video interfon IC-kamera, ugrađen RFID čitač za 2 obitelji

Na skladištu
HRK 1733.28
HRK 1439.00
Dostupnost:


9 " snimanje / fotografija interfon video interfon za 2-stan snimanja video zapisa / fotografija, gumb t ouch i sučelje korisničko sučelje . 1 X vanjska jedinica i 2 x domaći monitori, video interfon - to je sustav koji omogućuje da se "poziva" od ulaznih vrata ili neka druga vrata izvana vaše zgrade, omogućujući vam da zapravo vidjeti tko je na vanjske stanice i razgovarati s njima. To daje sigurnost i mir u vaš dom. Sustav 2 apartmana / obitelj podržava hands-free funkciju 2-smjerni interfon, interni nadzor, unutarnje otključavanje, noćni vid i način za isključivanje zvuka. Osim toga, ovaj 4-žična sustav, instalacija несложна, kao vanjska jedinica, tako i unutarnju jedinicu imaju priključak za plug-and-play. To je veliki sustav za kućnu interfon i sigurnosti.
Speakerphone dvostrani interfon i unutarnji nadzor vanjska jedinica ima dva gumba poziva, posjetitelj može nazvati u posebnu prostoriju. Kada posjetitelj zazvoni zvono, monitor se pokreće i prikazuje sliku izvana, tada možete vidjeti i čuti izvana. Kliknite odgovor, onda možete razgovarati s vanjskim svijetom, pritisnite tipku za odgovaranje još jednom da biste ga isključili. Ako nitko ne odgovori na poziv, zaslon se automatski isključuje nakon 30 sekundi. On podržava i funkciju praćenja, pritisnite gumb za praćenje, možete vidjeti i čuti vanjsku situaciju. Ugrađeni IR-svjetiljke za noćni vid, omogućuju vam da vidite jasnu sliku noću vanjska jedinica je ugrađen u IR svjetla i IC-senzor. IC-senzor može upravljati led u zavisnosti od intenziteta rasvjete. Noću ili pri slabom osvjetljenju, IR osvjetljenje se uključuju automatski, i na ekranu se pojavljuje crno-bijelu sliku.
Kompatibilan s električnom bravom, držite dom sigurnijim ovaj sustav može raditi s električnom bravom 12 V. Pomoću ove opcije ne morate ići od vrata do vrata, da bi je oslobodili za vašeg gosta, jednostavno pritisnite gumb za otpuštanje na monitoru, što donosi veliku korist . (Molimo, imajte na umu da električne brave na sljedećoj fotografiji ne ulaze u ovaj komplet. Ako vam je potrebna, molimo vas da nas kontaktirate)
Pročitajte više :
Aplikacije ovaj sustav interfon stan se uglavnom koristi u apartmanu 2 jedinica ili kući 2 obitelji, što omogućuje posjetitelju poziv u posebnu prostoriju izravno.

Parametri robe

brend:
DIYSECUR
Dom Sučelje Samrt:
No
Komunikacija Sučelja:
Žičano
Kontrola Pristupa:
Induktivni Kartica
Veličina Senzora(Palac):
1/4
Broj Modela:
V90Rm-530C-2
Način Odgovaranja Na Pozive:
Hands-free
Veličina:
230 x 165 x 20mm
Sučelje IP kamere:
No
TEHNOLOGIJA:
Digitalni
Veličina zaslona(inč):
9
Ulaz Zone:
Nema
Konfiguracija Kit:
Video portafon od jednog do dva
Vrsta:
Interfon
Tip senzora kamere:
CMOS
Kut Gledanja (°):
90
Zvono na vratima:
DA
snaga:
AC 110V-240V
Instalacija:
Zidna Montaža
Način Povezivanja:
Žičano
Tip Zaslona:
Boja
Vodootporan:
DA
Materijal:
Plastika
Skladište:
Boje
snaga:
AC 110V-240V
Rezolucija:
700 Твлайн

Bolje ti se sviđa