Kratki kabel za višenamjenski senzor kisika y style spo2 za serije Massimo LNCS

Kratki kabel za višenamjenski senzor kisika y style spo2 za serije Massimo LNCS

Na skladištu
HRK 81.60
Dostupnost:

Dugi kabel za višenamjenski senzor kisika y style spo2 za serije Massimo LNCS podsjetnik : kada se odlučite za spo2 senzor, molimo vas da pažljivo provjerite donji predmet : 1) ako priključak stvarno je kompatibilan s vašim monitorom paitent,na primjer 5pin ili 6pin. 2) Ako postoje druge Sp O2 moudle za istog tipa monitora pacijenta, na primjer, popularan spo2 moudle, kao što nellcor, massimo i tako dalje. 3) ako je senzor se koristi za prave ljude, na primjer za odrasle ili novorođenčeta. 4) Ako imate poseban cilj, molimo vas, javite mi ćemo vam ponuditi profesionalne usluge i upute. Shenzhen EMS LIFE Technology Co., LTD, kao pionir i vodeći svjetski istraživač i dizajner SPO2 senzor, sve SPO2 senzori sa značajkama sposobnosti slabe perfuzije indeksa (Pi detection, s pecial quality Control system) pružaju nedostatak bilo kakvih nedostataka дегуммирования i separacije opruge se tijekom dugotrajne uporabe. U međuvremenu, više соответствуемые proizvodi SPO2 senzor mogu biti razvijeni na temelju radnog okruženja i uvjeta za funkcioniranje uređaja , što će povećati efikasnost vaših uređaja, više različitosti od drugih . Većina karakteristika EMS LIFE pripisuju pojmovima fokusiranje na stručne, jednostavnih , lakih i učinkovitih proizvoda koje nas čine više od izuzetne u području medicine. Lice :
1. koža žice polimera TPU, высокотемпературный tolerancija, коррозионностойкий, pogodan za visoke temperature i za dezinfekciju alkohola.
2. gusta pečat vanjskog zaslona legure za sprečavanje физиологопсихологических signala od kršiti.
3. kvalitetan čip Led za dugoročnu korist i točnost.
3. skladu sa : ISO EN9919-2005, ISO10993-1,5,10 : 2003 E više izbora za različite pacijenta i različite dijelove tijela :
1. odrasla spona prsta slučaja AWT
2. odrasla spona prsta slučaja NK
3. odrasla spona za ruke MR case
4. odrasla silikon mekani mekani vrh prsta
5. педиатрический silikon mekani vrh prsta
6. novorođenče silikon mekani vrh prsta
7. novorođenče silikon folijom
8. педиатрический spona za ruke
9. odrasla spona za uši
10. педиатрический spona za uši
11.

Parametri robe

Materijal:
Plastika
Veličina:
L=2.5m
Funkcija:
kompatibilnost za serije Massimo LNCS
Broj Modela:
ES-LA021-05

Bolje ti se sviđa