Željezo pećnica mini эмалированный lonac promjera 10 cm, visina 5 cm

Željezo pećnica mini эмалированный lonac promjera 10 cm, visina 5 cm

Na skladištu
HRK 264.60
Dostupnost:


Kada ste dobili чугунное proizvod. provjerite robu li ili ne razbijen od prelaska dugog vremena. Ako je vrijeme vrlo hladno, onda kad dobijete paket pre izvana, ne wok stavite odmah u vatru na sobnu temperaturu na vrijeme o težini robe je svaka serija može biti ima različito na težini to neće utjecati na korist kvalitete robe :
Nakon što je lonac prokuhati : novi radijatori lijevano željezo lonac mora biti zavarena natrag prije upotrebe!
Kao što je opisano u nastavku :
Prvo, temeljito očistite novi lonac. Drugo, osušite ga na laganoj vatri, sve dok u njemu ne ostane vode. Zatim smanjite do malog požara(ne isključite)i ulijte malo biljnog ulja. Uzmite salvetu sa štapićima za jelo ili za nošenje. Također možete umočiti krpu u neko ulje da se mazati svaki kut lonca u roku od 3-5 minuta, umjesto da наливать malo ulja, ali budite oprezni u toplom stanju. Ako imate svinjska koža, nudimo vam da koristite ga završiti korake navedene iznad. Lonac se mogu koristiti u redu nakon prirodnog hlađenja.(Proces kuhanje lonci mogu nositi opet i opet. Dva ili tri puta-to je najbolja preporuka.)
Budući da je nov, neki savjeti koji želite koristiti, da bi ga non-stick u početnoj fazi korištenja. Osušite ga na jakoj vatri, nakon čišćenja, sve dok u njemu ne ostane vode. Ulijte malo biljnog ulja na srednju vatru nakon što je u potpunosti pržena. Dodajte neke sastojke nakon zagrijavanja ulja. Večera može se kuhati na laganoj ili laganoj vatri. Tako on štedi vrijeme, napor i novac.(ultra-jaka kapacitet uređaja za spremnik od lijevanog željeza. Prosječna vrućine odnosi nakon toga, kao noša jako zagrijava, ili će to dovesti do gubitka hranjivih tvari s visokom temperaturom.) Posudu treba temeljito očistiti i podmazati tankim slojem biljnog ulja nakon upotrebe, da bi ga najbolje za korištenje.
Napomena : hrana mora biti uklonjena, što je samo ona kuha, kako bi se izbjeglo hrđe i miris željeza.
Toplu vodu treba koristiti za čišćenje lonaca i suhu vodu u njoj nakon korištenja. Najbolje namažite sloj biljnog ulja.
Ako se ne koristi dulje vrijeme, намажьте ga tankim slojem biljnog ulja u skladu s koracima kuhati u tavi.
Ako je ржавая, onda čišćenje krpu, смоченная u nekom soli, može uklanjanje hrđe i miris.

Parametri robe

Boja:
Naranča, čokolada, crvena, plava, zelena, crna, žuta
Vrsta:
Nizozemski Peći
brend:
HAPPY CZY
Vrsta Metala:
lijevano željezo
Materijal:
Metalne
Broj Modela:
10cm

Bolje ti se sviđa