6x10ft bešavne Vinil tkanina i bez bora periva оксфордские tkiva slike pozadine računalni ispis pozadina S-1438
Newbie - 26 %

6x10ft bešavne Vinil tkanina i bez bora periva оксфордские tkiva slike pozadine računalni ispis pozadina S-1438

Na skladištu
HRK 90.00
HRK 67.00
Dostupnost:


Profil proizvoda :
Materijal : vinil i Oxford tkanina
tip : digitalni tisak
Značajke : tanak, lagan i prenosiv, немытый, светопоглощающий, неотражающий , bez džepa, bešavni, kompjuterska grafika za realizam
Za : svadbe, odrasle, djecu, formalne zurke, komercijalni, prikazivanje reklame i sl.
Možemo prilagoditi veličinu za vas, i imamo Vinil tkanina i Оксфордская tkanina ove dvije osobine, ako ste zabrinuti o tome da je vinil tkanina će se oblik, pogled na nju, to bi trebalo biti za vas
Dobro podsjetnik :
Preklopljene dostava je besplatna.ali se može minimizirati brod od papira cijevi,
tako da nema bora,Ako možete platiti dodatni troškovi dostave. on je lagan i prenosiv, što omogućuje lako ga objesiti na stalak za pozadinu.
Međunarodni korisnici, molimo vas, imajte na umu da ukupan iznos vaše narudžbe ne uključuje nikakve carinske pristojbe ili carine. Ove naknade su odgovornošću kupac, a nisu uključeni u vaš račun ili ukupni trošak dostave.
Kao подгонянному
Korisničko pozadina znači da su prilagođene dimenzije, imamo velike dimenzije, kao što su 2x3 noćenje metra, 3x5 metara, 3x6 metara, 4x5 metara, 5x5 metara, 6x6 metara, pa čak i velike dimenzije, možemo napraviti. Koliko hoćeš, ne, ne možemo!
Ako imate posebne potrebe u veličini, bilo koji od naših pozadine može se naručiti po mjeri veličini. Molimo vas, kontaktirajte nas. Osim toga, možemo ispisati bilo koju sliku visoke rezolucije, koje vam pružaju.
Obećavamo da ćemo ponuditi najviše pristupačne i konkurentne cijene, većina moderan, najkvalitetnije pozadine s najviše brzim rokom izvođenja radova na tržištu!
A B O U T O U R B A C K D R O P S
Naše pozadine ispisuju na mat, čvrsti, čvrst, stalan do rupture glazbu pomoću tinte, bez zagađenja i moderne tehnologije. Oni su dovoljno портативны da ih se na licu mjesta. Kada ste završili svoju fotografiju, jednostavno izađite pozadina za jednostavno i praktično za pohranu!
Ne zaboravite,da ove pozadine ne može oprati. ali imamo još jedan vodootporan platnu pozadine.molimo kontaktirajte nas ako vam je potrebna.Molimo, zapamtite da je svaki računalni zaslon se kalibrira na različite načine.

Parametri robe

Veličina (mm):
300х500см vinil, 300х300см vinil, 200х300см vinil, 180х300см vinil, 180х250см vinil, 150х220см vinil, 150х250см vinil, 100х150см vinil, 125х180см vinil, 125х150см vinil, vinil 240х360см
brend:
комофото
Broj Modela:
S-1438
Stil:
Djeca
Vrsta:
Sprej U Boji
Paket:
DA
Materijal:
vinil i Oxford tkanina
Tema:
Božićna pozadina, dječji pozadina
primijeniti:
Studio fotografija,fotografije, pozadina za fotografiranje
Priroda:
Novorođenog djeteta, baby fotografije, Fotograf
ključna riječ:
pozadine za fotografije
Paket:
DA
Prednost:
estrih
Tkanina Oxforda:
Bez bora možete brisati

Bolje ti se sviđa